viernes, 13 de julio de 2007

Reunió amb L'Ajuntament de Paterna i Aigües de Paterna


Hola a tots/es,

Ahir, 12 de Juliol, es va celebrar al Ajuntament de Paterna una reunió on estavem presents la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Turia, L'Ajuntament de Paterna i Aigües de Paterna. Un dels temes més importants tractats en aquesta reunió és la Possibilitat de celebrar una Jornada específica on comentar la problemàtica actual del Turia.

La idea d'aquesta Jornada es celebrar-la a la tardor, a Paterna, aprofitant el 50 aniversari de la riuada del 57. Amb el suport del Ajuntament de Paterna, promoguda per la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Turia i amb la participació de tots aquells colectius que portem anys treballant per la recuperació dels nostres rius.


En aquesta Jornada es podrien visualitzar tots els treballs realizats (projectes de la Coordinadora, Aigües de Paterna, Acció Ecologista-Agró, etc), a més comptar amb la experiècia de la FNCA, Iniciativa Turia, Xuquer Viu, CHX, etc... Tot relacionat amb el Parc Natural del Turia i la seua integració amb el Parc Fluvial o el Pla Nacional de Restauració de Rius, Programa AGUA etc.

Será molt interessant traure a la llum tots els problemes que tenim al tram baix del Turia, i crear un espai on debatre les posibles solucions amb les administracions implicades (Conselleries, CHX, Ajuntaments del PN) El motiu d'aquest mail es la comentar-vos la possibilitat de fer una trobada, avans de les vacances d'estiu (25 Juliol per exemple), o a principis de Setembre, per tal de donar-li forma a aquesta Jornada i promoure-la entre tots. Acceptem tot tipus de sugerències Si teniu interes...espere la vostra resposta

Salut !!

Juan Manuel Ramón Paul
Aigües de Paterna

No hay comentarios: